Super Krill-Liver 20 mm NIEUW!

Weer een nieuwe boilie! Na weer een aantal maanden van testen hebben we een nieuwe aangepaste, verbeterde boilie, De Super Krill-Liver 20 mm readymades.

Deze Super Krill-Liver is een van onze nieuwste aanwinsten en we kunnen nu al zeggen: ”wat een super boilie”. Op meerdere wateren heeft deze zich al bewezen met mooie vangsten.

Wat zo uniek aan deze boilie is zijn de samenstelling van de ingredienten: Boordevol Krill aangevuld met een goede portie Liver en Robin Red Haits. Vooral de combinatie van meer Krill en Liver blijkt op meerdere wateren een super goede combinatie.

 

Vanaf 7.95

Wissen

Productinformatie

KarperXXL blijft zich ontwikkelen met nieuwe boilies.

Deze Super Krill-Liver boilie is echt een nieuwe in ons assortiment. Ook deze heeft zich bewezen op diverse soorten wateren. UIt onze Premium range toch wel een toppertje volgens onze testvissers.

Wat zo uniek aan deze boilie is zijn de samenstelling van de ingredienten;

Krill: bestaat uit kleine garnaaltjes en schelpdiertjes en dus een natuurlijk product wat zich al een hele tijd bewezen heeft als natuurlijke aantrekker voor de Karper

Liver: altijd al een topper geweest qua geur en aantrekkingskracht. De rode kleur omdat die zo goed opvalt in het water en dus ook een goede attractie i

 

Analyse:

 

Ruwe eiwit:  19,3%

Olie en vetten:  6.3%
Ruwe as:  3.6%
Ruwe celstof: 1 %

Technische informatie

  • vers gedraaid
  • 20mm
  • Readymades
  • Uitsluitend natuurlijke (verse) producten
  • Vandaag (voor 16.00 uur) besteld, overmorgen in huis
  • Luxe hersluitbare verpakking