over Karper xxl

"KarperXXL.nl richt zich op betaalbare boilies, Pellets, pop-ups en liquids en olien"

Wij zijn 2 gepassioneerde karper vissers die al jaren aan de waterkant te vinden zijn.

We willen onze passie en ervaring verder uitbreiden. Na vele jaren van testen van verschillde soorten boilies, en diverse soorten pop-ups en baitsprays, hebben wij besloten om dit te gaan doen via onze webshop.

Doordat wij ook altijd bij diverse webshops en karper-viswinkels al onze spullen hebben aangeschaft staat er nu 1 basisprincipe voorop en dat is Service!

Mocht er onverwacht iets met uw aankoop gebeuren dan lossen wij dit altijd voor u op. Het overtreffen van uw verwachting is voor ons het belangrijkste.

Gert Wierbos

"We willen natuurlijk allemaal die ene speciale karper vangen!"

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met vissen, eerst een beetje op witvis wat al snel overging op roofvis. Vanaf een jaar of 16 begon ik aan witviswedstrijden mee te doen van mijn vaders werk, waar ik ook regelmatig met wat prijzen thuis kwam. Een paar jaar later maakte ik de overstap naar het karpervissen in de regio Dedemsvaart tot aan Zwolle, waarna niet veel later mijn maat Kris Wessels in het leven kwam en we samen wel heel fanatiek op karper begonnen te vissen. We gingen samen boilies draaien en testen en daarbij natuurlijk de rigs en verdere benodigdheden die je nodig bent om die geweldige mooie karpers te vangen.

Vandaar dat wij ook samen een site zijn begonnen KarperXXL.nl. Via deze site willen wij onze kennis verder delen. Het vissen op verschillende wateren vergt verschillende tactieken en dan natuurlijk ook verschillende onderlijn-materialen en goede boilies. Wij leveren die verschillende onderlijn-materialen en boilies tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik ben begonnen met een bamboe hengel te vissen op witvis. Daarna met een werphengel op zoek naar de baarsjes en snoeken. Daarna begonnen met het vissen op karper. Zelf boilies draaien en testen d.m.v. weekendjes vissen aan de plaatselijke put en kanalen. En net zoals iedere starter langzaam maar zeker je eigen spullen bij elkaar sparen.

Daarna verhuist op mijn 16e en het vissen in Dedemsvaart en omgeving Zwolle opgepakt met mijn maat Gert Wierbos. Van kanaal tot aan grote plassen. Steeds weer veranderen en nadenken over die laatste meter wat in het water ligt met daarbij natuurlijk de beste boilies, pop-ups, dips en olien. 

Daarom ook deze site KarperXXL.nl, het veranderen van tactiek aan verschillende wateren vergt toch ook meer kennis van verschillende onderlijn-materialen, wat best wel kostbaar is. Nu bieden wij goede kwaliteit onderlijn-materialen tot aan goede boilies wat heeft geleid tot behoorlijk goede vangsten. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

KRIS WESSELS

"Dat ene moment dat je pieper als een malle afgaat..een werelds gevoel!"

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

INSTAGRAM